این گوشی قفل شبکه داره لطفا راهنمایی کنید چجور میتونم قفل شبکشو باز کنم model:xt1032
0 0935434 کاربر شناخته شده ارسال ها 190 اعتبار کسب شده 0 2019 , March 31 #1 این گوشی قفل شبکه داره لطفا راهنمایی کنید چجور میتونم قفل شبکشو باز کنم model:xt1032
Fars-GSM کاربر شناخته شده مدیر كل سایت ارسال ها 4,345 سن 41 شهر شیراز وب www.phoneparts.ir اعتبار کسب شده 3,688 2019 , April 1 #2 اگر با باکسهای موجود پشتیبانی نشه تنها راهش انلاک بصورت آنلاین هست از طریق تلگرام به آیدی من پیام بدهید @farsadmin
اگر با باکسهای موجود پشتیبانی نشه تنها راهش انلاک بصورت آنلاین هست از طریق تلگرام به آیدی من پیام بدهید @farsadmin
J jakeee کاربر شناخته شده کاربر فارس مرکز دانلود ارسال ها 1,747 شهر ............ اعتبار کسب شده 223 2019 , November 25 #3 Fars-GSM گفت: اگر با باکسهای موجود پشتیبانی نشه تنها راهش انلاک بصورت آنلاین هست از طریق تلگرام به آیدی من پیام بدهید @farsadmin کلیک کنید تا باز شود... جناب محمدی موتورولا XT1766 دارم ابراتور اسبرینت امریکا.چقد هزینه انلاکش هست.بیغام اینولید سیم میده و کد انلاک هم نمیخواد
Fars-GSM گفت: اگر با باکسهای موجود پشتیبانی نشه تنها راهش انلاک بصورت آنلاین هست از طریق تلگرام به آیدی من پیام بدهید @farsadmin کلیک کنید تا باز شود... جناب محمدی موتورولا XT1766 دارم ابراتور اسبرینت امریکا.چقد هزینه انلاکش هست.بیغام اینولید سیم میده و کد انلاک هم نمیخواد
Fars-GSM کاربر شناخته شده مدیر كل سایت ارسال ها 4,345 سن 41 شهر شیراز وب www.phoneparts.ir اعتبار کسب شده 3,688 2019 , November 25 #4 سلام فعلا سرویسی برای این مدل و اپراتور نداریم متاسفانه