بسته های نامحدود gprs ماهیانه ایرانسل هم فعلا قطع شد.
بسته های نامحدود gprs ماهیانه ایرانسل هم فعلا قطع شد.
با سلام خدمت دوستان عزیز یه مدت بود که از مشکل بدون اینترنت بودن خارج بودم و خلاص شده بودم و حتی به همین اینترنت ایرانسل گوشیم واستفاده روی کامپیوتر هم راضی بودم تا اینکه دیشب اعتبار بسته ماهیانه ام تمام شد و رفتم 10 هزار تومان شارژ خریدم و خواستم دوباره بسته نامحدود ماهیانه اینترنت ایرانسل رو فعال کنم که متاسفانه همه ش پیغام داد که به علت برخی تغییرات موقتا شبکه قابل استفاده نیست تا اینکه امروزبا 700 تماس گرفتم و علت رو جویا شدم و گفتند طرحهای جی پی ار اس ایرانسل تمام شده و باید منتظر بمونید تا اینکه طرحهای جشنواره ای جدید از راه برسه که اونم معلوم نیست منم مجبور شدم دوباره برم از وایرلس قدیمی ام استفاده کنم و قراردادم رو با شرکت isp تمدید کنم.حیف شد چون همیشه همراهم بود حتی توی خونه امیدوارم بزودی این طرحهای افزایشی اینترنت ایرانسل دوباره فعال بشه موفق باشید
3 کاربر زیر از RAD GSM بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
منم که به تازگی با این طرح اشنا شدم و یک هفتهای گرفتم تموم شد دیگه نتونستم بگیرم در ضمن پول کم نمیکنه یه سوال از دوستان میشه میانگین سرعت دانلود +شهرو گوشی رو بگید ممنون
کاربران زیر از این ارسال مفید mr_bomb قدردانی نموده اند
میانگین سرعت در شهرهای مختلف فرق دارد، اما نوع گوشی تأثیری در سرعت ندارد
حتی در مناطق مختلف داخل شهر هم سرعت متفاوت است، میانگین کمترین سرعت حدود 5 کیلوبایت در ثانیه و حداکثر 35 کیلوبایت درثانیه، دانلود با دانلود منیجر بوده
موفق باشید
درسته سرعت در بعضي از شهرها فرق ميكنه ولي اشتباه نكنيد چون اين سرعت بستگي به bts هست كه گوشي با اون در ارتباطه چون بعضي از bts ها سيستم EDGE رو سا پورت ميكنند و بعضي ها خير.به خاطر همين در بعضي از نقاط شهر سرعت كم يا زياد ميشه.
سرعت دانلودتون هم كاملا بستگي به عامل بالا و گوشي مورد استفادتون داره اينكه گوشي داراي سيستم ديتاي EDGE باشه يا نه كه ميتونين از سايتهاي پايين مدل گوشي مورد استفادتون رو انتخاب و ازقسمت ديتا اينترنت اين مورد رو چك كنيد.موفق باشيد
[فقط کاربران رسمی: ]
3 کاربر زیر از Nikoo بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
درسته سرعت در بعضي از شهرها فرق ميكنه ولي اشتباه نكنيد چون اين سرعت بستگي به bts هست كه گوشي با اون در ارتباطه چون بعضي از bts ها سيستم edge رو سا پورت ميكنند و بعضي ها خير.به خاطر همين در بعضي از نقاط شهر سرعت كم يا زياد ميشه.
سرعت دانلودتون هم كاملا بستگي به عامل بالا و گوشي مورد استفادتون داره اينكه گوشي داراي سيستم ديتاي edge باشه يا نه كه ميتونين از سايتهاي پايين مدل گوشي مورد استفادتون رو انتخاب و ازقسمت ديتا اينترنت اين مورد رو چك كنيد.موفق باشيد
حرف شما کاملاً درست است
اما سیستم edge در اغلب گوشی های جدید که قابلیت اتصال به کامپیوتر(usb و بلوتوث) را دارند، بکار رفته است
ضمن اینکه این سیستم در اغلب bts های ایرانسل راه اندازه شده، بخصوص مناطق شهری پر جمعیت
ولی با تمام این امکانات متأسفانه زیرساخت های شبکه اجازه بهره برداری کامل از این امکانات را نمی دهد، در مناطقی که شبکه از edge پشتیبانی می کرده باز هم سرعت کمتر از 10 کیلوبایت در ثانیه بوده
عوامل دیگه ای از قبیل وضعیت جوی و میزان آنتن دهی گوشی هم تأثیر زیادی در سرعت دارند
من دیروز زنگ زدم كد بسته 2.5 گیگابایتیش رو گرفتم همون 10 تومن در ماهه!!!که الان با بسته 2.5 گیگابایتی آن ام !!!!!!!توصیه میکنم اگه واقعا می خواید بیشترین سرعت اینترنت رو تجربه کنید edge modem رو امتحان كنید
من دیشب 119 مگابایت رو تو 85 دقیقه دانلود كردم
من دیروز زنگ زدم كد بسته 2.5 گیگابایتیش رو گرفتم همون 10 تومن در ماهه!!!که الان با بسته 2.5 گیگابایتی آن ام !!!!!!!توصیه میکنم اگه واقعا می خواید بیشترین سرعت اینترنت رو تجربه کنید edge modem رو امتحان كنید
من دیشب 119 مگابایت رو تو 85 دقیقه دانلود كردم