فارسی ساز و کیبرد فارسی و اس ام اس فارسی برای آندروید
این برنامه برای اضافه کردن کیبورد فارسی بر روی آندروید ساخته شده من چون می دونم دوستان با فارسی سازی این گوشی ها مشکل دارن قرار دادم.
در ضمن برای اضافه کردن فونت فارسی باید گوشی روت شده باشه .
شما فقط بعد از نصب برنامه باید یه تغییراتی رو اعمال کنید.
تغییر اول ؛
Settings -> Locale & Text -> Text Settings -> Persian Soft Keyboard ( تیک بزنید ) .. تیک Persian Soft Keyboard رو بزنید ]
بعد گوشی رو خاموش و روشن کنید.
تغییر دوم ؛
Messages -> Compose Message -> تو قسمت Tap to Compose انگشتتون رو نگه دارید ، تا پنچره Edit Text باز بشه -> Select Input Method -> Persian Soft Keyboard ( این گزینه را انتخاب کنید. )
بعد از انجام این کارها فایل font fa.zip را extract کنید و هین فایل را DroidSansFallback.ttf داخل
phone memory ->system->Fonts کپی کنید.
منبع: sinaimani
26 کاربر زیر از gallery_aria بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
این برنامه برای اضافه کردن کیبورد فارسی بر روی آندروید ساخته شده من چون می دونم دوستان با فارسی سازی این گوشی ها مشکل دارن قرار دادم.
در ضمن برای اضافه کردن فونت فارسی باید گوشی روت شده باشه .
شما فقط بعد از نصب برنامه باید یه تغییراتی رو اعمال کنید.
تغییر اول ؛
settings -> locale & text -> text settings -> persian soft keyboard ( تیک بزنید ) .. تیک persian soft keyboard رو بزنید ]
بعد گوشی رو خاموش و روشن کنید.
تغییر دوم ؛
messages -> compose message -> تو قسمت tap to compose انگشتتون رو نگه دارید ، تا پنچره edit text باز بشه -> select input method -> persian soft keyboard ( این گزینه را انتخاب کنید. )
بعد از انجام این کارها فایل font fa.zip را extract کنید و هین فایل را droidsansfallback.ttf داخل
phone memory ->system->fonts کپی کنید.
منبع: sinaimani
فايلها دانلود نميشه يه چك كنيد.
4 کاربر زیر از faramarzi بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
منhtc hero دارم و تمامي اين كارها رو كه گفتيد انجام دادم .
كيبرد فارسي رو نصب كردم font هم دانلود كردم ولي از رم گوشي به فايل{ font { DroidSansFallback.ttf تو شاخه system كپي نميشه {يعني replace نمي كنه}
منhtc hero دارم و تمامي اين كارها رو كه گفتيد انجام دادم .
كيبرد فارسي رو نصب كردم font هم دانلود كردم ولي از رم گوشي به فايل{ font { DroidSansFallback.ttf تو شاخه system كپي نميشه {يعني replace نمي كنه}
لطفا راهنماييم كنيد
با برنامه root explorer میتونید این کارو بکنید.
وقتی برنامه رو باز میکنید در قسمت بالا یه گزینه داره که شما باید در وضعیت mountR\o قرار بدبد.
3 کاربر زیر از Mehran Azizi بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
اگه ممكنه اموزش روت كردن رو بفرمایید و اینكه چه مدلهایی روت میشوند ؟
ایا همه ورژن ها روت میشوند؟
برای چه كارهایی نیاز به روت كردن هست؟چون من بدون روت كردن بیشتر از 100 تا برنامه روی نكسوس وان نصب كردم
ممنون
توجه و تذکر
دوست عزیزم مهربان قاعده روت به عبارت ساده هک سیستم عاملی می باشد . که برای هر مدل روشی خاص ونیاز به تخصص می باشد که در این پروسه احتمال برک شدن یا همان معیوب گردیدن بخش بوت لودر گوشی نیز می باشد .
Brick شدن گوشی یعنی چه ؟
وقتی گوشی شبیه یک آجر میشه و نمیتونید دیگر هیچ کاری به غیر از تعویض برد یا Jtag برای تعمیر اون انجام بدید ؛ به این حالت اصطلاحا Brick شدن گوشی میگویند .
سلام
اقا ما یه نكسوس وان داریم با ورژن erd79.....یك هفته است هر چی میگردم بیشتر گیج میشم
همه جا میگن برای نصب كیبرد فارسی اول باید گوشی رو روت كنید سپس بقیه كار ها رو توضیح میدن...ولی كسی نمیگه چجوری روت كنیم
یه جاهایی هم كه اموزشی رو برای روت كردن پیدا كردم يا به اين ورژن نميخوره يا میگه اول بك اپ بگیرید ولی نه برنامه ای برای بك اپ گرفتن هست و نه میگه چجوری بك اپ بگیریم
بخدا كلافه شدم
اگه ممكنه تمام مراحل رو تیتر وار و همراه با فایلهای مورد نیاز برام بزارید تا شر این خلاص بشم
با سلام دوست عزیز برای رهایی از مشکل system read only باید در برنامه ایی که برای روت استفاده کردین دکمه ی Mount را کلیک کنید . در صورتی که نتوانستید Mount رو پیدا کنید این برنامه رو نصب کنید و بروی Mount/Unmount کلیک کنید . RootExplorer را از ضمیمه دانلود کنید .
2 کاربر زیر از Adel.p30 بخاطر این ارسال مفید تشکر نموده اند
با سلام دوست عزیز برای رهایی از مشکل system read only باید در برنامه ایی که برای روت استفاده کردین دکمه ی mount را کلیک کنید . در صورتی که نتوانستید mount رو پیدا کنید این برنامه رو نصب کنید و بروی mount/unmount کلیک کنید . rootexplorer را از ضمیمه دانلود کنید .