مشاهده نسخه کامل : مشكل فلش با Ustpro
rezanono
سه شنبه ۲۲ آبان ۸۶, ۲۰:۱۷
هر گوشي ميخوام فلش بزنم اريز ميكنه ولي به مرحله فلش ارور ميده وگوشي خاموش ميشه ولي همون گوشي با يو اف اس روشن ميشه.در ضمن توي ايپرام زدن هم ارور ميزنه يا گوشي رو سرچ كه ميزنه پيدا نمي كنه
Amir Rahimiyan
سه شنبه ۲۲ آبان ۸۶, ۲۰:۲۵
ورژن چند استفاده میكنی؟
abolfazl2007
سه شنبه ۲۲ آبان ۸۶, ۲۲:۰۵
فدات شم فایلها مشكل دارم برو از تو سایت فایل نو دانلود بگیر درست میشه فدات شم منم این مشكل داشتم درست شد
Amir Rahimiyan
سه شنبه ۲۲ آبان ۸۶, ۲۲:۱۱
اینم حرفیــــــــــــــــــه!
rezanono
چهارشنبه ۲۳ آبان ۸۶, ۰۲:۰۱
دوست عزيز بنظر شما كدوم ورژن بهتره.در ضمن من فلشها رو توي سايت ust گرفتم.پس بازم مشكل داره.در ضمن گوشي اصلا بعد از اريز فلش نميشه .اگه لطف كني وبگي طريقه ايپرام زدن گوشي مثلا همين ان 620 وطريقه فلش كردنش چطوره ممنون.ميشم.در ضمن ايپرام زدن گوشي چقدر بايد طول بكشه.لطف كنيد بگيد گوشي هاي سري قديمي كه مشكل روشن شدن بعد فلش دارن يا مشكل آنتن چطوري باي اونها رو repair کرد يا فلش.ممنون
Amir Rahimiyan
چهارشنبه ۲۳ آبان ۸۶, ۰۸:۱۹
شما تو سایتش بورو و آخرین ورژن رو بگیر , در مورد ایپ رام هم من خودم گوشی كه فلشش تمام شد ایپ رام رو آخر و تك میزنم , ایپ رام حدود 1الا2 دقیقه طول میكشه, ببین در یك گوشی این چنین یه بیشترشون؟ جای سوكت زیرشا تمیز كن یا نگاه كن ببین پایه ای ازش سوكت زیرش بلند نشده؟ در مورد گوشی های قدیمی تیك ریپیر كردن زیره گزینه قسمت دوم فایل فلش رو هم بزن ولی خودم با ان اس اینجور گوشی هارو میزنم
Amir Rahimiyan
چهارشنبه ۲۳ آبان ۸۶, ۰۸:۱۹
http://www.ustpro2.org/support/login.php
اینم سایت ساپورت
|
vBulletin v3.8.4, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.